Over ons

U-tube Systems versterkt de installatie branche ontzettend. Inmiddels is de grote van onze fabriek verdubbeld. In de fabriek werken wij vanuit verschillende afdelingen. Doordat de fabriek goed gestructureerd is verloopt het proces van onze producten succesvol. Verder bestaat ons team uit 50 enthousiaste medewerkers, zowel in de fabriek als op kantoor. Binnen onze fabriek vindt er een multiculturele samenleving plaats, dit zorgt ervoor dat de medewerkers elkaar aanvullen waar nodig. 

Verder zijn we een totaalleverancier op het gebied van verwarming- en koelingssystemen. Door de decennialange opgebouwde expertise is U-Tube Systems in staat om innovatief en oplossingsgericht te werken. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling en introductie van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige verdelers. Ook kan U-Tube Systems meedenken in klant specifieke en projectoplossingen, engineering en calculaties.

U-Tube Systems levert aan groothandel en systeemhouders door heel Europa. Echter naast ons standaard assortiment kan er ook onder private label geproduceerd en geleverd worden.

Ook het opleiden van uw personeel behoort tot de mogelijkheden om zo uw klanten, bijvoorbeeld installateurs, maar ook uw verkoopteam nog beter te kunnen informeren.

De sleutel tot het succes van onze fabriek:

  • De kwaliteit van onze materialen, werkwijze en service. Dit wordt bewezen door de behaalde certificaten. 
  • Het gebruiken van de betrouwbare materialen 
  • Onze duurzame manier van te werk gaan. Wij werken vanuit duurzame oplossingen. 

Garantie

Onder onze service valt uiteraard ook garantie. Wij werken in oplossingen voor onze klantrelaties. De fabriek biedt de volgende garanties aan:

  • 50 jaar garantie op de buis, waarvan 10 jaar verzekerd tegen gevolgschade.
  • 10 jaar garantie op het casco van de kunststof verdelers. 
  • 10 jaar garantie op het casco van de roestvaste stalen verdelers
  • 5 jaar garantie op het casco van de stalen verdelers. 

Indien u een specifieke vraag heeft over de garantie, zie het contact formulier onder het kopje contact. 

 

U-Tube Systems B.V. is onderdeel van de MAGNUM Heating Group B.V.

 

MAGNUM_Heating_Group_Logo_2021